Huwelijksagency Irischka

Kennismakingsreizen

Russische vrouwen

 

Kennismakingsreizen 

We stellen u voor een interessante reis naar Sankt-Petersburg te maken, waar u de vrouw van uw dromen gaat ontmoeten. We hebben verschillende mogelijkheden voor u (natuurlijk zijn de ontmoetingen in Sankt Petersburg met dames die u zelf vooraf bepaalt hebt door middel van keuze uit onze catalogus, de dames krijgen info over u en u heeft dus alleen ontmoetingen met dames die ook in u geinteresseerd zijn.

N.B.

St Petersburg is de culturele hoofdstad van Rusland met vele historische plaatsen en het fameuze muzeum de Hermitage.

 

           Pakket 1

"Romantic weekend"inclusief ticket, visa, invitatie, en registratie, ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld, overnachtingen in een keurig appartement in het centrum voorzien van alle gemakken, tussen de 1-3 ontmoetingen met de vrouw(en) van uw keuze.

 

St Petersburg - 1888,- euro.

 

                           Pakket 2

"Wonderfull week" inclusief ticket, visa, invitatie, en registratie , ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld, overnachtingen in een keurig appartement in het centrum voorzien van alle gemakken, tussen de 4-10 ontmoetingen met de vrouw(en) van uw keuze.

 

St Petersburg - 2398,- euro.

 

                            Pakket 3

"Dreams" (10 dagen) inclusief ticket, visa, invitatie, en registratie , ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld, overnachtingen in een keurig appartement in het centrum voorzien van alle gemakken, tussen de 4-10 ontmoetingen met de vrouw(en) van uw keuze.

St Petersburg - 2748,- euro.

  

             Pakket 4

 

"Great Sankt-Petersburg" (14 dagen) inclusief ticket, visa, invitatie, en registratie , ophalen en wegbrengen van en naar het vliegveld, overnachtingen in een keurig appartement in het centrum voorzien van alle gemakken, meer dan 10 ontmoetingen met de vrouw(en) van uw keuze.

St Petersburg - 3098,- euro.

 

                        Pakket 5

Uitnodigen van een dame naar Nederland of Belgie

 

"Romance"* (zonder ontmoeting in Sankt-Petersburg) - 1889,- euro.


* Natuurlijk is het wel zo dat indien de vrouw naar Nederland/Belgie komt en het niet klikt we geen alternatief hebben.


De betaling van uw kennismakings reis kunt u overmaken o.v.v Irischka te Den Haag naar IBAN NL84 INGB 0005013214 BIC is INGBNL2A

 

Яндекс.Метрика